Not known Factual Statements About računalniške komponente

Wiki Article

Tretjeosebni piškotki Ta spletna stran uporablja Google Analytics za zbiranje anonimnih informacij, kot so število obiskovalcev in najbolj priljubljene strani.

V primeru, da želite izbrisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov, s tem pa si boste najverjetneje omejili funkcionalnost ne samo našega spletnega mesta, ampak tudi večino ostalih spletnih mest, saj je uporaba piškotkov stalnica velike večine sodobnih spletnih mest.

Prav tako je sposoben namestiti in posodobiti programsko opremo, opraviti diagnostiko in očistiti sistem.

Z nakupom pri nas si zagotovite odlične cene ter hitro dostavo, hkrati pa vam obljubljamo najboljšo poprodajno podporo!

i. »action log«). Strežniki shranjujejo informacije o uporabi spletne trgovine, statistične podatke in IP številke. Podatke o uporabi spletne trgovine s strani nakupovalcev lahko podjetje uporablja za anonimne statistične obdelave, ki služijo izboljševanju uporabniške izkušnje in za trženje izdelkov in/ali storitev preko spletne trgovine.

Ti piškotki nam pomagajo razumeti, kako naši obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo njih izboljšujemo uporabniško izkušnjo in ugotavljamo zahteve in trende uporabnikov. Te piškotke uporabljamo le, če ste s tem izrecno soglašali.

Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov.

Posredno in ob pridobitvi soglasja, lahko spletna trgovina na napravo obiskovalca oziroma nakupovalca shrani tudi piškotke zunanjih storitev (npr.

Google Analytics) ki služijo zbiranju podatkov o obiskih spletnih mestih. Glede zunanjih storitev veljajo pravilniki in splošni pogoji o obdelovanju osebnih podatkov, ki so dostopni na spodnjih povezavah.

3. Obvezni in neobvezni piškotki ter vaše soglasje three.1. Podjetje za uporabo obveznih piškotkov ni dolžno pridobiti vašega soglasja (obvezni piškotki): Obvezni piškotki so piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih prenos sporočil v komunikacijskem omrežju ne bi bil mogoč.

Poleg tega naši ekipi omogočajo boljše razumevanje posameznih odsekov spletne strani, ki se vam zdijo najbolj zanimivi in uporabni.

talent, Amd, Artic. Pri nakupu na oddelku Računalniške komponente bomo radi pomagali z ugodnim kreditom preko spleta, hitro in zanesljivo dostavo na vaš naslov, Enaa dvojnim jamstvom do 5 Permit ter drugimi baterija za telefon storitvami.

Sistem za prikazovanje oglasov si mora shraniti vaš anonimni unikatni identifikator, da vam lahko omejuje število prikazovanj istega oglasa ali pa vam prikazuje personalizirane oglase.

Na zalogi pri dobavitelju 82,sixty three € V KOŠARICO Izdelek je na voljo v omejeni količini. Poskusite zmanjšati količino ali pa nas pokličite za več informacij.

Pošlji Stran je zaščitena z uporabo reCAPTCHA. Veljajo pravilniki politika zasebnosti in splošni pogoji podjetja Google.

Report this wiki page